Rabo ClubSupport: Support je club en help ze aan je jouw stem.
Ben jij lid van Rabobank Oss Bernheze? En draag jij ‘jouw’ vereniging, stichting of club een wam hart toe? Ga dan snel naar www.rabo-clubsupport.nl/oss-bernheze/deelnemers en breng je stem uit, dit kan van vanaf 27 september. Pinksterfeesten Nistelrode heeft geen leden, maar wel heel veel vrijwilligers die graag jouw steun krijgen voor nieuwe portofoons, voor een veilige communicatie!

Hoe werkt de Rabo ClubSupport
De Rabobank ClubSupport vindt ieder jaar plaats en is een financiële steun in de rug voor een vereniging, stichting of club. Deze moeten voldoen aan een aantal voorwaarden. Pinksterfeesten Nistelrode voldoet ook dit jaar weer aan deze voorwaarden.

Leden mogen stemmen
Rabobank Oss Bernheze stelt geld beschikbaar voor de Rabobank ClubSupport. Tijdens deze campagne mogen leden van Rabobank Oss Bernheze hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. De stemmen van de leden zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting krijgt.