Braderie

Braderie voorinschrijving… klik hier

Beste kraamhouders,
Heeft u interesse om deel te nemen aan de Pinksterfeesten Nistelrode op de braderie, mocht deze georganiseerd worden? Dan heeft u hier de mogelijkheid tot een voorinschrijving, zonder enige verplichting van uw en onze kant. Op het moment dat wij duidelijkheid hebben over het doorgaan van de Pinksterfeesten krijgt u van ons bericht. We zullen u op dat moment vragen uw voorinschrijving om te zetten in een definitieve inschrijving. Wanneer onverhoopt het organiseren van de Pinksterfeesten Nistelrode niet mogelijk is, krijgt u vanzelfsprekend bericht van ons.
Mocht u ter zijner tijd een reden zijn de voorinschrijving niet door te zetten; dan is dit uw goed recht.

Hopende met ons positief enthousiasmerende bericht u een hart onder uw riem te steken, door aan elkaar te laten merken, dat we positief gestemd zijn en nog steeds plannen maken. Wij zien uw voorinschrijving dan ook graag tegemoet.

Vaste kraamhouders weten de weg naar de braderie van Pinksterfeesten Nistelrode. Zij weten dat deze drukke en gezellige braderie niet zoals iedere braderie is. Zij zorgen dat ze komend jaar weer een plek gereserveerd hebben. Vaste kraamhouders kennen ons, de organisatie. Allemaal vrijwilligers die, tijdens de Pinksteren in Nistelrode,  zorgen dat de kraamhouders bijna niet in de gaten hebben dat ze aan het werk zijn. Ben jij een kraamhouder en nog nooit geweest op Pinksterfeesten Nistelrode.  Schrijf je dan in voor 2020…

Historie
De braderie is 47 jaar geleden ontstaan om de Nisseroise ondernemers te promoten. Inmiddels is deze braderie uitgegroeid tot één van de grootste in heel Brabant en het grootste gratis toegankelijke evenement van de gemeente Bernheze. Niet voor niets zorgen de meer dan 100 kramen ieder jaar weer voor de toeloop van een grote menigte. Je kunt dan er dan ook werkelijk alles vinden: van gebruiksartikelen tot linnen en van sieraden tot woondecoratie. Ook nu nog zijn de Nisseroise ondernemers ruimschoots vertegenwoordigd. De braderie is opgesteld in de hoofdstraten van Nistelrode; Weijen en Laar.
Aan het braderieparcours liggen diverse terrassen, waar je tijdig kunt uitrusten, onder het genot van een hapje en een drankje. Dat alles terwijl je geniet van de muziek en het straattheater dat aan jou voorbijtrekt.