Braderie 19 en 20 mei 2024

Vaste kraamhouders weten de weg naar de braderie van Pinksterfeesten Nistelrode. Zij weten dat deze drukke en gezellige braderie niet zoals iedere braderie is. Zij zorgen dat ze komend jaar weer een plek gereserveerd hebben, wat dit jaar tijdens PFN XXL 2024 een volle braderie wordt.

Vaste kraamhouders kennen ons, de organisatie. Allemaal vrijwilligers die, tijdens de Pinksteren in Nistelrode,  zorgen dat de kraamhouders bijna niet in de gaten hebben dat ze aan het werk zijn. Ben jij een kraamhouder en nog nooit geweest op Pinksterfeesten Nistelrode? Dan is dit jubileumjaar een ‘must’!

Historie
De braderie is in 1974 ontstaan om de Nisseroise ondernemers te promoten. Inmiddels is deze braderie uitgegroeid tot één van de grootste in heel Brabant en het grootste gratis toegankelijke evenement van de gemeente Bernheze. Niet voor niets zorgen de meer dan 100 kramen ieder jaar weer voor de toeloop van een grote menigte. Je kunt er dan ook werkelijk alles vinden: van gebruiksartikelen tot linnen en van sieraden tot woondecoratie. Ook nu nog zijn de Nisseroise ondernemers ruimschoots vertegenwoordigd. De braderie is opgesteld in de hoofdstraten van Nistelrode; Weijen en Laar.
Aan het braderieparcours liggen diverse terrassen, waar je tijdig kunt uitrusten, onder het genot van een hapje en een drankje. Dat alles terwijl je geniet van de muziek en het straattheater dat aan jou voorbijtrekt.