Loading...
Straattheater2018-12-10T19:03:15+00:00

Straattheater 2018

Hier vind je het straattheater 2018, want het straattheater voor 2019 is nog een verrassing.

Deze exotische, mooie en hoge Samba Queens brengen Rio de Janeiro op een feestelijke manier naar Pinksterfeesten Nistelrode. De dames gaan helemaal los op de Samba, de Salsa, de Merengue en andere Caribische- en Latin dans en dit doen zij soms een tikje gedurfd! Laat je meevoeren op de zonnige klanken en dans mee!

Truus en Guus hebben één missie. DE LIEFDE! Samen gaan ze op zoek naar mensen die gekoppeld, ontkoppeld, of nodig eens een frisse wind in de relatie nodig hebben. Ze zijn niet alleen een komisch duo, maar ook partners voor het leven en zeer aan elkaar gewaagd. Terwijl Truus hoog uitkijkt over het publiek om potentiële geliefden te spotten, hobbelt Guus er achteraan en heeft vanuit zijn standpunt een hele andere kijk op de zaak.
Een act waarbij de interactie met het publiek de tongen losmaakt. De liefdesbrigade zorgt voor opening van gesprek. Niet alleen voor geliefden, ook voor mensen die elkaar niet snel aan zouden spreken geven ze voeding om elkaar eens beter te leren kennen. De liefdesbrigade brengt liefde in de breedste zin van het woord!
www.hetwandelendhuis.nl

De Fietsende DJ is een unieke mobiele muziek act voor jong en oud. Een funky rood vouwfietsje is met een krachtige muziekinstallatie omgebouwd tot een vette discofiets. De DJ komt er aan en is niet te missen. Kleurrijk, vrolijk en altijd met aanstekelijk lekkere  muziek. Kortom, een bijzondere verschijning waar je gegarandeerd een goed humeur van krijgt!
Stilstaand wordt het publiek écht bij de act betrokken en vermaakt. Dan kunnen er ouderwetse vinyl singeltjes gedraaid worden. En vóór je het weet doe je mee met de korte, grappige discodansworkshop!

Iemand al een verzoekplaatje?!

Fietsende DJ Photo by Totaal Theater
www.totaaltheater.com

Coco XL: een kleurrijke en opvallende muzikale walking act!

Visueel aantrekkelijk en door de muzikale begeleiding met een hoog entertainment gehalte! Coco XL bestaat uit een reusachtig grote haan die door een vernuftig mechanisme zelf lijkt te bewegen. Tijdens het lopen beweegt de gigantische kop heen en weer en de bek kan open en dicht. In de kop zit een kleine speaker weggewerkt waardoor Coco af en toe gaat kukelen!
Op zijn rug zit een vrolijk heerschap enthousiast accordeon te spelen.
Afhankelijk van het publiek worden kinderliedjes afgewisseld met bekende Nederlandstalige meezingers. Kortom, een feest om ademloos naar te kijken en luisteren.


www.totaaltheater.com

Friday is een zanggroep voor enthousiaste meiden die graag zingen. De dames zitten in de bovenbouw van de basisschool of op de middelbare school en repeteren op vrijdagavond van 18.45 uur – 20.15 uur. Zij komen op het parcours hun liedjes zingen, waarmee ze de bezoekers enthousiast maken voor de musicals die ze spelen.