Straattheater & Artiesten

Hier vind je het straattheater en de optredens. De gezelligheid van duizenden bezoekers, het mooie weer en de gratis entree zorgen voor veel vertier tijdens Pinksteren 2019. Pinksterfeesten Nistelrode een groot feest voor jong en oud met braderie en kermis. In de aanloop naar Pinksteren zullen de podia steeds verder gevuld worden en worden er nieuwe artiesten bekend gemaakt. Blijf ons volgen:

Met tromgeroffel, gefluit en gegak marcheert de Ganzenfanfare door uw stad. Deze unieke en fabelachtige combinatie tussen mens, muziek en rasechte Toulouser Ganzen betovert jong en oud als ze voorbij flaneren. Een vrolijke, ludieke en vooral diervriendelijke act gebaseerd op de eeuwenoude traditie van het ganzenhoeden.

De Bike Babes zijn twee onhandige superheldinnen die op hun ingenieuze vier meter hoge vliegfiets de wereld komen redden. De Bike Babes vliegen op Ike the Bike ver boven de hoofden van het publiek en speuren de omgeving af naar mensen die hulp nodig hebben. Ike the Bike glijdt over het asfalt en door zijn paarse boxen klinken grappige parodieën op bekende superhelden-tunes. Tussendoor vinden er korte scènes plaats waarin interactief wordt omgegaan met het publiek. Je bent gewaarschuwd!

Benita van Doren (Clown Pinkie) heeft al zo’n vijftien jaar ervaring in het entertainen. Als typetje heeft zij jarenlang gewerkt op themafeesten. Kinderfeestjes, ballonworkshops, openingen en braderieën: Clown Pinkie maakt in een handomdraai de leukste creaties! Ook op Pinksterfeesten Nistelrode!

Popmuziek is leuk. Soms zit er energie in. Blijft een nummer de hele dag in je hoofd. Soms raakt het je. Krijg je kippenvel als je een nummer hoort. Popkoor NOIZ zingt popmuziek. Met energie. Kom kijken. Merk je het vanzelf!

DJ Stefano