NISTELRODE – In oktober komen we voor het eerst bij elkaar, in januari gaan we allemaal een tandje bijzetten en in maart gaan we los. Het team is van Pinksterfeesten Nistelrode is er al een aantal maanden druk mee. Maar waar zijn die commissies nou precies zo druk mee?

De penningmeester en de voorzitter hebben samen alle budgetten vastgesteld, en in combinatie met de secretaris zijn alle benodigde vergunningen weer binnengehaald. Commissie Horeca en Artiesten hebben stad en land afgezocht om weer de leukste artiesten te strikken voor deze dagen. Lokale artiesten als Martje Hartje op het kinderplein, maar ook verrassend straattheater. Zij kunnen nu aan de slag met alle afrondingen en helpen, waar nodig, bij de andere commissies. Wat voor iedereen geldt, want zo’n organisatie vraagt om samenwerking en teamwork.

De heren van de commissie Braderie zijn druk in de weer met de indeling van het parcours. Waar mag welke kraam komen te staan, is er genoeg afwisseling en welke locaties worden opgevuld door andere commissies. Dankzij al hun inspanningen is de braderie nu al voor 90% gevuld. Dus wil je nog een plekje bemachtigen, schrijf je dan snel in via het aanmeldformulier op www.pinksterfeestennistelrode.nl.

De commissie voor de Pinksterloop heeft het sportieve werkje de loop weer goed te laten verlopen. Voor het eerst is de Pinksterloop aangemeld bij de Van Tilburg Tour, waardoor de eerste inschrijvingen nu al binnen zijn. Dit belooft veel goeds.
Voor de PR commissie begint al het harde werk nu pas echt. Ontwerpen van de banners en zorgen voor al het drukwerk. Met het definitieve programma kunnen zij aan de slag met de versiering op het parcours, de redactie en invulling van de pinksterkrant en social media. Stay updated!