Stem jij voor: Veiligheid door goede communicatie met portofoons?

Ben jij lid van Rabobank Oss Bernheze? En draag jij Pinsterfeesten Nistelrode ook een wam hart toe? Ga dan snel naar www.rabo-clubsupport.nl/oss-bernheze/deelnemers en bekijk de deelnemende verenigingen en stichtingen en hun bestedingsdoelen. Stemmen is mogelijk van 27 september tot en met 11 oktober 2019. Filter op ‘Nistelrode’ en ‘sport & recreatie’ en klik op Pinksterfeesten Nistelrode. Stem jij voor: Veiligheid door goede communicatie met portofoons voor Pinksterfeesten Nistelrode?

De organisatie van Pinksterfeesten Nistelrode werkt met veel vrijwilligers over een groot gebied in Nistelrode. Voor het organiseren van het evenement zijn hulpmiddelen niet alleen makkelijk bij de communicatie, maar ook noodzakelijk. Een goede communicatie die voldoet bij calamiteiten is heel belangrijk voor Pinksterfeesten Nistelrode. “Aangezien we de sponsorgelden die we ieder jaar ontvangen voor de organisatie van het evenement willen gebruiken, hebben we voor deze kostbare aanschaf een inschrijving gedaan bij Rabobank Rabo ClubSupport”, vertelt de organisatie.

Hoe werkt de Rabobank ClubSupport
De Rabobank ClubSupport vindt ieder jaar plaats en is een financiële steun in de rug voor een vereniging, stichting of club. Deze moeten voldoen aan een aantal voorwaarden. Pinksterfeesten Nistelrode voldoet ook dit jaar weer aan deze voorwaarden.

Leden mogen stemmen
Rabobank Oss Bernheze stelt elk jaar geld beschikbaar voor de Rabobank ClubSupport. Tijdens deze campagne mogen leden van Rabobank Oss Bernheze hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen.
De stemmen van de leden zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting krijgt.