Voor een evenement als Pinksterfeesten Nistelrode is een sterk technisch team enorm belangrijk. De organisatie heeft voldoende om handen en geeft deze verantwoordelijkheid graag uit handen aan de professionals. Het is dan ook magnifiek dat wij als organisatie dit jaar mogen vertrouwen op drie Nisseroise elektriciens die het hele Pinksterweekend klaarstaan.  Zij zorgen dat de specificaties die marktmeesters Archel en Geert doorgekregen hebben, uitgewerkt worden om zo de braderiekraamhouders van elektriciteit te voorzien.
De braderie met de vele opties, de pinksterloop die graag gebruik maken van stroom, luchtkussens die de nodige ampere trekken, een geluidsinstallatie die niet mag falen voor het geval er calamiteiten zijn; het is nogal wat.

Ad Ploegmakers is al vele jaren onze steun en toeverlaat als het gaat om de veiligheid bij deze hoeveelheden elektriciteit die nodig zijn om het evenement te laten draaien. Hij kreeg enkele jaren geleden Joeri Pennings als rechterhand en dit jaar is Dylan Pittens toegetreden tot de technische dienst van Pinksterfeesten Nistelrode. Joeri is inmiddels gestart met zijn eigen bedrijf Pennings Elektrotechniek en Dylan werkt ook voor zichzelf; Pittens Elektriciteit is zijn bedrijf.
Een top team, waar wij als organisatie heel blij mee zijn.