Zoek: Stichting Pinksterfeesten Nistelrode

Ben jij lid van Rabobank Oss Bernheze? En draag jij Pinsterfeesten Nistelrode ook een wam hart toe?
Ga dan snel naar www.rabo-clubsupport.nl/oss-bernheze/deelnemers en zoek op ‘stichting Pinksterfeesten Nistelrode’.  Stemmen is mogelijk tot 25 oktober 2021. Filter op ‘Samenleving’ en ‘Nistelrode’ en klik op Pinksterfeesten Nistelrode. Stem jij voor: Veiligheid door goede communicatie met portofoons voor Pinksterfeesten Nistelrode?

Stichting Pinksterfeesten Nistelrode organiseert met de hulp van de horeca, sponsoren en vrijwilligers al 48 jaar een groots opgezette braderie bij de kermis in Nistelrode. Momenteel bestaat de organisatie uit tien enthousiaste leden, die voor 2022 weer een mooi evenement gaan neerzetten. Voor het organiseren van het evenement zijn hulpmiddelen niet alleen makkelijk bij de communicatie, maar ook noodzakelijk. Een goede communicatie die voldoet bij calamiteiten is heel belangrijk voor Pinksterfeesten Nistelrode. Ter bevordering van de veiligheid rondom ons jaarlijkse evenement, willen we het aantal portofoons uitbreiden. Dankzij de gift van 2019 konden we er al een aantal aanschaffen, maar nu stellen we ons doel op een portofoon voor elk lid! Zodoende zijn straks alle leden/organisatoren direct op de hoogte wanneer er zaken spelen en geregeld moeten worden. Vooral bij nood- & spoedgevallen is dit natuurlijk heel belangrijk!

RaboClubsupport

Hoe werkt de Rabobank ClubSupport
De Rabobank ClubSupport vindt ieder jaar plaats en is een financiële steun in de rug voor een vereniging, stichting of club. Deze moeten voldoen aan een aantal voorwaarden. Pinksterfeesten Nistelrode voldoet ook dit jaar weer aan deze voorwaarden.

Leden mogen stemmen
Rabobank Oss Bernheze stelt elk jaar geld beschikbaar voor de Rabobank ClubSupport. Tijdens deze campagne mogen leden van Rabobank Oss Bernheze hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen.
De stemmen van de leden zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting krijgt.