Zaterdag 30 mei tot en met dinsdag 2 juni is gereserveerd door Pinksterfeesten Nistelrode. Het thema is bepaald en ze brengen dit jaar de basisonderdelen van dit feest; braderie, kermis, kinderparadijs, nostalgische route, straattheater en de pinksterloop, eens extra onder de aandacht. Met drie nieuwe organisatieleden, is de organisatie weer op volle sterkte en gaan deze maand weer op pad bij de sponsoren langs voor editie 2020.

Verrassend
“We zijn ervan overtuigd dat we deze 47ste editie een verrassend programma aanbieden, waarbij wij graag een beroep doen op de ondernemers voor een sponsorbijdrage. Deze maand kunnen ondernemers de leden van onze stichting aan de deur verwachten met de vraag of ze Pinksterfeesten Nistelrode weer willen steunen”, vertelt voorzitter Rob Geurts, die hoopt, zoals voorafgaande jaren, dat de ondernemers weer mee doen of het evenement steunen.

In de rode jassen zijn de leden herkenbaar.  De organisatie hoopt dat ondernemers die eind januari nog niemand gezien hebben, zelf contact opnemen via info@pinksterfeestennistelrode.nl .