We hadden je graag een spetterend laatste jaar gegund!

NISTELRODE – Aan de start van wat Pinksterfeesten Nistelrode 2020 zou moeten worden gaf Rob Geurts aan nog een jaar mee te draaien als vrijwilliger en voorzitter van het evenement. Vorige week woensdag 2 september is de organisatie van Pinksterfeesten Nistelrode samengekomen om de start van het nieuwe seizoen in te luiden. Een vergadering met buiten de normale agendapunten ook twee andere belangrijke punten: bijkletsen en het afscheid van voormalig voorzitter Rob Geurts.

Anders dan gewoonlijk werd de vergadering dit keer gehouden in zaal ‘t Tramstation in plaats van bij ‘t Mediahuys, zodat er netjes op anderhalve meter van elkaar vergaderd kon worden. Een van de belangrijkste agendapunten op de eerste vergadering van het jaar is altijd bijkletsen. Hoe is het met iedereen, wat heeft de zomer je gebracht. De organisatie vindt het niet alleen belangrijk om een leuk evenement voor de gemeenschap neer te zetten, maar vindt ook de onderlinge verbinding tussen de organisatieleden minstens net zo belangrijk. Niet voor niets beginnen de vergaderingen vaak iets later dan de officiële starttijd van 20.00 uur…

Spetterend
De vergaderingen die de afgelopen vier jaar geopend zijn door voorzitter Rob Geurts zijn verleden tijd, want vorig jaar heeft Rob aangegeven, na dit vijfde jaar als organisatielid van Pinksterfeesten Nistelrode, zich te willen richten op nieuwe uitdagingen en wat meer tijd voor zijn gezin te willen vrijmaken. Anke Fransen loopt twee jaar mee als organisatielid en had aangegeven de voorzittersrol een mooie uitdaging te vinden.
Bij dit officiële afscheid van Rob als voorzitter, bedankte opvolger Anke Rob voor al zijn inzet de afgelopen jaren en de solide basis die Rob, dankzij zijn ervaring in de evenementenbranche, neer heeft weten te zetten. “Hij heeft de afgelopen vijf jaar bijzonder gedreven zijn stempel gezet op het evenement. Rob, super bedankt voor je gedrevenheid en inzet. We hadden je graag een spetterd laatste jaar bij de Pinksterfeesten gegund, maar helaas heeft dit niet zo mogen zijn” eindigde Anke haar dankwoord. “Het waren vier enerverende, uitdagende, maar vooral hele mooie jaren als voorzitter”, besloot Rob zijn afscheidsmoment.

Pinksterfeesten Nistelrode zal het komende seizoen niet op ‘de macht der gewoonte’ kunnen draaien, maar ook de ontwikkeling van COVID-19 volgen. Vooralsnog verwacht de organisatie, op een onvoorspelbare wijze, Pinksterfeesten Nistelrode 2021 te gaan organiseren.

Foto-onderschrift: Rob Geurts draagt de voorzittershamer over aan Anke Fransen