Wij doen mee! Een toekomstbestendige club denkt duurzaam. Bij de inschrijving voor Rabo ClubSupport vragen we financiële steun voor verduurzaming van de sfeer op het parcours. Goed voor de toekomst, fijn voor de samenleving. En dat is nou precies wat Pinksterfeesten Nistelrode wil uitstralen.

Iedereen verdient een club. Een plek waar je elkaar ontmoet en helemaal jezelf kunt zijn. Pinksterfeesten Nistelrode is zo’n club en daarom doen wij mee aan Rabo Clubsupport. Duurzaam én sfeervol gaan samen. Zo wil Pinksterfeesten Nistelrode onder andere de plastic vlaggetjes (die jaarlijks langs de braderie hangen) vervangen voor duurzaam én herbruikbaar wapperend materiaal. Een fijn alternatief dat niet onder doet aan de vrolijkheid. Heb jij nog ideeën hoe we als Pinksterfeesten Nistelrode toekomstbestendig én duurzaam kunnen gaan volgend jaar? Laat het ons weten.

Als Rabo-lid stem je op je favoriete clubs om hen zo aan te moedigen de club toekomstbestendiger te maken. Stemmen kan vanaf 5 september t/m 27 september 2022.

Help ons uit te stralen dat Duurzaam én Sfeervol samen kan!
Stem nu: www.rabobank.nl/leden/clubsupport

Wist je dat lid worden gratis en heel eenvoudig kan via de Rabo App?

Oh ja! Zet alvast zondag 28 mei en maandag 29 mei 2023 in je agenda!