Pinksterfeesten Nistelrode 20-22 mei

NISTELRODE – “Het evenement Pinksterfeesten Nistelrode is een gratis attractiepark tijdens het Pinksterweekend. Daar kan je naar toe dwars door de Maashorst op de fiets of met de auto. Ook relaxed, er is parkeergelegenheid voldoende”, zegt de organisatie van Stichting Pinksterfeesten Nistelrode. Wederom hanteren zij een vaste formule met elk jaar weer verrassende aspecten. Tijdens het Pinksterweekend wordt voor de 44ste keer het grootste evenement van Bernheze georganiseerd, waarvan de entree GRATIS is!

Blijf MooiBernheze.nl volgen en de Facebookpagina van Pinksterfeesten.

Pinksterweekend met kinderparadijs

Tijdens de Pinksterfeesten is aan bijna alles gratis deel te nemen en om van te genieten. Zoals het kinderparadijs met luchtkussens, schmink en  ook het entertainment voor de kids.
Maar ook van de tokkelbaan, de klimtoren, de braderie met 100 kramen, het straattheater en nog veel meer. Daarnaast pakt ook de horeca ieder jaar weer uit en zorgt voor topacts met vele artiesten, een mooie aankleding en extra uitgaansfaciliteiten op de kermis. Op zondag 20 mei komen de muzikanten van vele muziekkapellen naar Nistelrode voor een groot glas gezelligheid en enthousiasme.
Voor inwoners, mensen in de omgeving en toeristen is er ongelooflijk veel te beleven.

Naast entertainment ook avontuur
Ben jij avontuurlijk aangelegd? Dan is de langste en hoogste tokkelbaan van de regio echt iets voor jou; gratis te bezoeken bij de molen. Daarbij natuurlijk de veilige en goede ondersteuning van Scouting Mira Ceti en M2E Outdoor, zij weten vele avonturiers blij te maken met deze activiteit.

Én volledig vrij toegankelijk door sponsorbijdrage van lokale ondernemers en gemeente. Genieten in de breedste zin van het woord!

www.pinksterfeestennistelrode.nl.