Bedankt ondernemers

Bedankt ondernemers

Met trots mogen wij melden dat de Pinksterkrant die we jaarlijks maken, dit jaar voor het eerst in enkele jaren, weer als een losse krant bezorgd kan worden. Dit is belangrijk voor de organisatie, omdat hiermee ook de mogelijkheid ontstaat om een grotere oplage te laten drukken. En dat heeft weer als consequentie dat we de krant ook weer bij de vele horeca en recreatie kunnen neerleggen. Dit is geheel en alleen te danken aan de ondernemers die het evenement allemaal ondersteunen met het afnemen van een sponsorpakket. Bij het sponsorpakket, waardoor de organisatie het evenement kan organiseren, zit er ook dit jaar weer een advertentie bij voor in de Pinksterkrant.

De afgelopen jaren is, om kosten te besparen, de krant aan de achterzijde van DeMooiBernhezekrant verspreidt – huis-aan-huis.  Door het enorm harde werk van de negenkoppige organisatie hebben we veel bedrijven kunnen bereiken. Dit zorgt ervoor dat we de week voorafgaand aan het evenement de krant weer kunnen laten bezorgen.

In een oplage van 18.500 stuks, wordt de krant regionaal huis-aan-huis verspreidt! In Bernheze, Vinkel, Geffen en Nuland krijgen ze de week voor Pinksterfeesten Nistelrode deze krant in de brienvenbus.

DANK JE WEL SPONSOREN! NAMENS ALLE BEZOEKERS VAN ONS EVENEMENT DIE HIERVAN GAAN GENIETEN.