NISTELRODE – Pinksterfeesten Nistelrode is een feest voor iedereen. Net zoals de bezoekers elk jaar de Pinksterfeesten weer vinden, zo hebben we ook kraamhouders vanuit alle windstreken. “Zo ook in editie Pinksterfeesten Nistelrode 2018, er hebben zich al veel kraamhouders voor de braderie opgegeven, met veel diversiteit; dat kunnen we je al beloven”, meldt de organisatie. “Ook zal er het Nisserois OndernemersPlein weer komen, echter dit keer zonder grote tent, zodat het meer in het geheel past.”

Voor de ondernemers van Nistelrode is dan ook de oproep: Ondernemers, laat je zien. Ondernemend Nistelrode kan één of twee dagen hieraan mee doen. Geef een demonstratie, workshops of presenteer je bedrijf digitaal of live. Met elkaar laten zien wat je te bieden hebt en wat Nistelrode te bieden heeft.

Plein ’t Laar
… een sfeervolle inrichting door de Nisseroise ondernemers opgezet;
… kramen of grondplaatsen;
… koffie en thee voor de ondernemers (en vooruit…ook een koekje erbij).

Het plein heeft ondernemers als het Kruidvat en Fietsplus Rini en de boekenbeurs van de Lionsclub: De organisatie: “Vorig jaar hebben zich daar ondernemers uit Nistelrode weer laten zien en het was heel gezellig. Dit jaar werken we met kramen en indien nodig nog enkele kleine tenten, voor als je apparatuur niet in de buitenlucht kan blijven. Ook hebben we dit jaar een leuke activiteit op het plein.”

Wil je meer informatie of wil je je opgeven voor het OndernemersPlein Nistelrode? Mail dan naar pr@pinksterfeestennistelrode.nl of houd deze website in de gaten!