NISTELRODE – Stichting Pinksterfeesten Nistelrode vindt het belangrijk om jaarlijks in te spelen op maatschappelijk relevante thema’s. Ieder jaar stellen we ruimte beschikbaar om bepaalde stichtingen, organisaties of initiatieven een podium te geven. Na het thema ‘Grenzeloos’, ‘Verbinding’ en het ‘Veiligheidsplein’ van vorig jaar, is dit jaar het thema: ‘In beweging’.

Een maatschappelijke proces dat steeds ‘in beweging’ is, is het zorgen voor elkaar. Dit jaar willen we alle organisaties een podium geven die zich inzetten om onze medemens met een afstand tot de arbeidsmarkt te betrekken bij het maatschappelijke proces.

Heb je een dagbesteding in de gemeente Bernheze of werk je als inwoner van de gemeente Bernheze bij een dagbesteding? Dan kun je je opgeven en krijg je gratis de mogelijkheid om te laten zien wat voor een geweldig werk jouw organisatie voor onze gemeenschap doet.

Bij interesse of meer vragen mail naar voorzitter@pinksterfeestennistelrode.nlDe sluitingsdatum van inschrijving is 30 april.