Organisatie staat te popelen, maar realiteit is dat er nog niets vastgelegd kan worden.

De organisatie zet onder voorbehoud de eerste schreden naar Pinksterfeesten Nistelrode 2021. Commissie PR heeft de website weer actueel en het bestuur heeft een afspraak gepland met de gemeente in januari. Zij zullen natuurlijk geen concrete uitspraken doen, maar eventueel kan er een soort van protocol besproken worden. De nieuwe voorzitter Anke Fransen heeft haar eerste vergadering voorgezeten met de organisatie, met skype weliswaar, maar daarin werd toch afgesproken: de organisatie van seizoen 2021 op te starten.

Vooralsnog geen sponsorronde tot we meer weten, dat zou al voorbarig zijn, meent de commissie PR, de ondernemers hebben nu andere dingen aan hun hoofd.

Kraamhouders
Commissie braderie, Archel Kerkhof en Geert Herckenrath: “Wij hebben gekeken hoe we een start kunnen maken. Eerst en vooral hopen wij dat het de kraamhouders na een bijzonder dramatisch seizoen voor hen, zij allemaal gezond zijn en dat het in deze spannende tijd ook goed gaat met hun bedrijf.”

Normaal gesproken stuurt de organisatie eind december een mail naar de kraamhouders met daarin de aankondiging voor de braderie, dat de inschrijving weer gestart is. 1 januari van het nieuwe jaar gaat dan het inschrijfformulier voor iedereen online. “Dit hebben we nu gedaan met een voorinschrijving, om toch alvast positief enthousiast de kraamhouders te peilen.”

Voorinschrijving
Archel: “Middels een mail zijn de kraamhouders toch alvast benaderd en gevraagd om hun komst, onder enig voorbehoud, naar onze Pinksterfeesten in 2021 te bevestigen. Voor ons als organisatie is het belangrijk om inzicht te krijgen in hoeverre onze trouwe ondernemers ook komend jaar, wanneer mogelijk, naar onze Pinksterfeesten willen en kunnen komen.”

Mocht je de link niet gehad hebben maar wel interesse hebben in een voorinschrijving, ga dan naar de link www.pinksterfeesten-nistelrode.nl/braderie om je voorinschrijving vast te leggen.
“Een voorinschrijving dus, zonder enige verplichting van uw en onze kant. Op het moment dat wij duidelijkheid hebben over het doorgaan van de Pinksterfeesten krijg je van ons bericht. We zullen je op dat moment vragen jouw voorinschrijving om te zetten in een definitieve inschrijving. Wanneer onverhoopt het organiseren van de Pinksterfeesten Nistelrode niet mogelijk is, krijg je vanzelfsprekend bericht van ons”, besluit Archel.

Secretaris Reginald von Piekartz: “Wij hoeven niet uit te leggen dat het ook voor het team van Pinksterfeesten Nistelrode een spannende tijd is. Net als veel andere evenementen hebben we dit jaar onze Pinksterfeesten moeten afgelasten en daarbij zijn wij in spannende afwachting naar wat ons te wachten staat in 2021. Omdat ons team een uitermate positieve inslag heeft, hebben wij vooralsnog alle voorbereidingen in gang gezet om klaar te zijn voor een ‘go’, wanneer dat ook mag komen. Voorlopig leggen wij alle benodigde contacten en sluiten we voorbehoud-contracten af met leveranciers en artiesten.”

Blijf gezond & hopelijk tot ziens in mei 2021!