Organisatie grootste gratis toegankelijk evenement Bernheze laat zich zien

NISTELRODE – Voor het tweede jaar op een rij geen Pinksterfeesten Nistelrode. Vorig jaar nog helemaal in shock tijdens het stille Pinksterweekend, dit jaar laten ze dit niet zomaar voorbijgaan. Tijdens dit weekend op zaterdagmiddag hangt de organisatie zelf de slingers aan de kraam én laten ze zich zien aan de sponsoren en bezoekers, die ze volgend jaar weer hopen te ontvangen op een feestelijke manier!

De organisatie van Pinksterfeesten Nistelrode leeft mee met de ondernemers en laat dit weekend weten dat er in deze -voor vele- moeilijke periode, aan hen gedacht wordt. Het zijn de sponsoren die er elk jaar weer mede voor zorgen dat er weer een dijk van een Pinksterweekend in hartje Nistelrode kan plaatsvinden. Aan de bezoekers, jong en oud, die normaal zo genieten van het spectaculaire programma van Pinksterfeesten Nistelrode, is ook gedacht!

Achter de kraam
De organisatie heeft de afgelopen maanden met regelmaat gewoon online ‘vergaderd’. Voorzitter, Anke Fransen vertelt: “Even horen hoe het met iedereen was binnen de organisatie, met vast agendapuntje: ‘Kunnen we iets alternatiefs organiseren, coronaproof?”
Helaas werd die vraag steeds beantwoord met: ‘Nee’. Uiteindelijk heeft de club van tien organisatieleden, zeer betrokken en bevlogen vrijwilligers, besloten om toch iets van zichzelf te laten zien; geheel coronaproof natuurlijk.

Pinksterfeesten Quiz
“Zaterdag 22 mei zijn de rollen omgedraaid en staan we zelf een keer achter de kraam. Tussen 11.00 en 17.00 uur staan we op het Raadhuisplein in Nistelrode. Een organisatielid bemand de kraam, eentje wijst de Quizspelers de weg en de rest van ons gaat langs bij de sponsoren om een aardigheidje af te geven, om hen een hart onder de riem te steken”, geeft Rian van Schijndel uitleg. Samen met Merel Albers zet ze zich normaal in voor de PR van het evenement. Merel vult aan: “De bezoekers van de kraam kunnen meedoen met de enige echte Pinksterfeesten Quiz! Ze kunnen ter plekke, natuurlijk geheel coronaproof, tien vragen invullen en daarmee meedingen naar een schitterend boodschappenpakket, gesponsord door Jumbo Nistelrode, ter waarde van € 50,-. Mocht je zin hebben om een terrasje te pikken, dan is daar de horeca van Nistelrode die belangstellenden natuurlijk veilig kunnen ontvangen.”

Kleurplaat
Er is ook aan de kleine bezoekertjes gedacht die normaal zo genieten van de attracties op de kermis en het Van Tilburg Kinderparadijs. Voor hen is er een kleurplaat die huis-aan-huis zal worden bezorgd, samen met DeMooiBernhezeKrant, op woensdag 19 en/of donderdag 20 mei. De kids kunnen deze inkleuren, inleveren op zaterdag binnen genoemde tijden en zo meedingen naar superleuke prijsjes.

De organisatie van Pinksterfeesten Nistelrode hoopt in 2022 met een spetterende editie van Pinksterfeesten Nistelrode te komen als aanloop naar een groot-groter-grootst editie van 2023; de jubileumeditie van 50 jaar Pinksterfeesten Nistelrode!