Pinksterfeesten Nistelrode 19 tot en met 22 mei

NISTELRODE – De organisatie van Pinksterfeesten Nistelrode 2018 trapt af met een 44ste sponsorronde. In oktober 2017 is men al  van start gegaan met een brainstormavond, waarna de organisatie aangevuld is met nieuwe organisatieleden en in december werd alles rondom de inschrijving van de braderie klaargemaakt. Komend weekend gaan ze voor het eerst op pad, ook dit jaar hopen ze dat de ondernemers het evenement omarmen.

“We hebben enkele nieuwe leden. Archel Kerkhof en Bas van der Heijden zijn in 2017 net voor het evenement zelf aangeschoven, zij hebben al mogen ervaren hoeveel werk er bij komt kijken. Rob van Sleeuwen is in november aangeschoven en enthousiast mee aan de slag gegaan bij de voorbereidingen”, vertelt voorzitter Rob Geurts, die in de startblokken staat met de rest van de organisatie; Reginald von Piekartz, Franca van Grunsven, Angela van Keulen, Merel Albers en Rian van Schijndel.

Dit jaar wordt er bij de sponsorronde ook al gevraagd of er interesse is voor het Ondernemersplein. Het evenement is ooit begonnen met Nisseroise ondernemers, de sfeer van toen wil de organisatie graag terugbrengen op het plein, een gezellige ‘ons kent ons’ sfeer. Alle ondernemers hebben al een mail ontvangen, ze kunnen de rode jassen van Pinksterfeesten Nistelrode verwachten.