Op 4 tot en met 7 juni trilt ‘Nisseroi’ op haar grondvesten

NISTELRODE – Wie kent Pinksterfeesten Nistelrode nu eigenlijk niet? Dit spektakel behoeft eigenlijk geen introductie meer. Wat in 1974 begon als kleinschalig evenement, is door de jaren heen uitgegroeid tot een meerdaags feest met een braderie, straatartiesten, muziek, een mooie kermis en nog veel meer. Uniek is dat Pinksterfeesten Nistelrode al 48 jaar gratis toegankelijk is dankzij de gulle sponsorbijdragen van de lokale ondernemers en de gemeente Bernheze.

Tijdens Pinksterfeesten Nistelrode kan er genoten worden van talloze optredens van straatartiesten, leuke bandjes en muziekkappellen en natuurlijk valt er voor kinderen veel te beleven want zij kunnen zich uitleven in het grote kinderparadijs met onder andere schmink, luchtkussens en klimwanden. Ook kan er genoten worden op de kermis met groot en klein vermaak en ook de Nostalgische route, met onder andere de dorsclub, een tokkelbaan vanuit de molen en oude ambachten, is zeer zeker een bezoekje waard.

Wat Pinksterfeesten Nistelrode uniek maakt, is dat het al 48 jaar een gratis toegankelijk evenement is waarbij de lokale horecaondernemers ieder jaar weer uitpakken en zorgen voor leuke muzikale acts en extra tentfaciliteiten voor de toestroom van duizenden bezoekers die Nistelrode tijdens de Pinksterfeesten elk jaar weer weten te vinden.
Maar er zit ook een sportief tintje aan dit in Nistelrode en wijde omgeving bekende evenement; de Pinksterloop! Een sportieve manier om deze vier dagen feest te beginnen. De loop, die in samenwerking met Atletiekvereniging Oss ’78 wordt georganiseerd,  is voor iedereen toegankelijk. Dus of je nu een geoefende sporter bent of niet, meedoen kan altijd!

Dit jaar is de organisatie extra blij om Pinksterfeesten Nistelrode na een lange afwezigheid van twee jaar weer te mogen organiseren. Hoe dit er precies uit komt te zien? Kom het meebeleven op 4 tot en met 7 juni in Nistelrode!

Graag tot dan!