Na een aantal jaren zonder Open Nisseroise Dart Kampioenschappen heeft de organisatie van Pinksterfeesten Nistelrode dit pijltje opgepakt en wordt dit jaar op tweede pinksterdag het Nisserois Open Darttoernooi weer nieuw leven ingeblazen.

Na al het coronaleed wordt dit evenement onder normale omstandigheden georganiseerd en is iedereen optimistisch over de doorgang hiervan. In samenwerking met Zalencentrum De Hoefslag en hoofdsponsor Lunenburg BV uit Nuland gaat dit toernooi, in de vorm van een eendagsfestijn, maandag 6 juni plaatsvinden.

De dag zal om 10.00 uur starten met een opwarm-ronde; het 170 toernooi. Vanaf 12.30 uur volgt het echte werk volgens het 501 poulesysteem met aansluitend een winnaars- en verliezersronde. Er is een gegarandeerd prijzengeld bij deelname vanaf 64 personen.

Samengevat zetten we het op een rij:

Waar: Zalencentrum de Hoefslag, de Wan 1A, 5388 HJ, Nistelrode

Datum: 2de Pinksterdag, maandag 6 juni 2022

Tijd: Het 170 toernooi start om 10.00 uur. Inschrijving kan tot 5 minuten voor aanvang. Het 501 toernooi start om 12.30 uur. Inschrijving kan tot uiterlijk 12.00 uur. Geschatte eindtijd is 18.00 uur.

Minimale leeftijd: deelname is 18 jaar of 16 jaar onder begeleiding.
Disclaimer: We gaan er vanuit dat we deze Nisseroise Open Darts 2022 op een ‘normale’ manier kunnen organiseren. Echter kan niemand in de toekomst kijken en daarom behoudt de organisatie het recht om te allen tijde de Nisseroise Open Darts 2022 af te gelasten wanneer door coronamaatregelen de organisatie niet op een normale of passende manier door kan gaan. Indien dit het geval is, wordt het volledige inschrijfgeld teruggestort naar diegene die geboekt heeft.

Organisatie: De toernooi-leiding is in professionele handen.
Uitnodiging: Breng gerust partner en kinderen, familie en vrienden mee naar deze dag. Op de Pinksterfeesten is gegarandeerd veel vertier en zal iedereen zich kunnen vermaken tussen de talloze marktkramen op de braderie of op de kermis, met de straatartiesten, het van Tilburg kinderparadijs, bij de nostalgische route of op een terras.

Lets. Play. Darts!