NISTELRODE – De eerste berichten komen in de media en op Facebook langs, veel verenigingen en stichtingen hebben het Pinksterweekend weer vrijgehouden om zichzelf te laten zien. Stichting Pinksterfeesten Nistelrode is blij met de organisaties die aansluiten en zal deze in de jaarlijkse evenementenkrant ruim aandacht geven. Deze Pinksterkrant valt in de week vooraf aan het evenement in de brievenbussen van Bernheze.

De ondernemers, braderie, artiesten, pinksterloop enzovoort, komen allemaal aan bod. En het is na bijna 45 jaar nog steeds een Nisserois feestje met veel gezelligheid, ook van over de dorpsgrenzen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan braderiekraamhouders en artiesten.

Pinksterfeesten Kapellenfestijn 20 mei
Op zondag 20 mei komen de muzikanten van vele muziekkapellen naar Nistelrode voor een groot glas gezelligheid en enthousiasme. De stroom van voorbijtrekkende bezoekers, kunnen niet anders dan even stilstaan bij de muzikale klanten. Het resultaat is een veelvuldig toegeworpen glimlach, zwaaiende handen; wat zorgt voor een succesformule die nu al enkele jaren op het evenement te vinden is. Onder de bezielende leiding van muziekkapel de Durzakkers, hofleverancier van muziek tijdens Pinksterfeesten, maar ook menig feestje in Nistelrode.
De Durzakkers heeft een groot aantal kapellen uitgenodigd om tijdens Pinksterfeesten de bezoekers mee te laten genieten van de gezellige muzikale kunsten.

Wil jij erbij zijn en zelf de handen uit de mouwen steken? Geef je dan op als vrijwilliger, welke tijd en dag dat jou het beste ligt mag je helemaal zelf bepalen! Je komt dan in een warm bad van vrijwilligers en feest mee terwijl je de organisatie een hand toesteekt.

Kortom, genieten in de breedste zin van het woord!