NISTELRODE – Wat zijn we blij met de € 648,- die we gekregen hebben dankzij al die lieve mensen die op ons gestemd hebben en die dus allemaal Stichting Pinksterfeesten Nistelrode een warm hart toedragen. Dit mooie bedrag gaan we bijleggen bij de aanschaf van een geluidinstallatie die voornamelijk dienst gaat doen tijdens eventuele calamiteiten die zich voor kunnen doen tijdens Pinksterfeesten Nistelrode.

Stemmers, bedankt!

Rabobank Oss Bernheze voelt zich betrokken bij haar lokale leefomgeving, een omgeving waar verenigingen en stichtingen een belangrijke rol in spelen.
Door de Clubkas Campagne geeft de Rabobank een gedeelte van haar winst terug aan deze verenigingen. Dit jaar is er een bedrag van € 300.000,- beschikbaar gesteld voor de Rabobank Clubkas Campagne. Uiteindelijk hebben 15.144 leden, 48% van het ledenbestand, in totaal 75.720 stemmen uitgebracht. Het bedrag per stem komt hiermee uit op € 3,96. De directie van Rabobank Oss Bernheze heeft het bedrag per stem afgerond naar € 4,-.
Op 4 oktober vond in De Rusheuvel in Oss de finaleavond plaats waarop Ziekenvereniging De Horizon uit Heesch als absolute winnaar met maar liefst € 3.684,- uit de bus kwam.