Een droevige bericht bereikte ons: Wim van den Brand is vrijdag 29 maart overleden. Een van de grondleggers van Stichting Pinksterfestijn Nistelrode.

Maart 2019 –  ‘ne Skônne Mens.

Bekend door zijn winkel; de schoenenzaak op het Laar en graag gezien door zijn gedreven inzet en verhalen. Hij leverde als ondernemer, maar ook als inwoner van Nistelrode een grote bijdrage en was maatschappelijk en betrokken.
Zo was hij erg betrokken bij de carnavalsstichting en ere-president van de stichting De Wevers.
Hij was organist in de St. Lambertuskerk in Nistelrode. Betrokken bij Prinses Irene als trouwe supporter, sponsor, vrijwilliger en initiator van de grootste loterij door de club georganiseerd.

Hij was 44 jaar geleden een van de eerste organisatieleden die mede de organisatie op zich nam tijdens het Pinksterweekend en gaf elk jaar ons als organisatie waardering voor het werk dat we weer verzet hadden voor een nieuwe editie.
Zijn voormalige woning aan het Laar, gelegen naast zijn voormalige winkel, is sinds enkele jaren de centrale post van Pinksterfeesten Nistelrode.

Met het overlijden van Wim heeft de Nisseroise gemeenschap van een markante en skônne persoon afscheid genomen. Namens de organisatie wensen wij zijn vrouw Paula en hun kinderen: Jan, Paul, Mirjam, Marc en Frank, partners, (achter)kleinkinderen en allen die hem lief had veel sterkte toe.

Organisatie Pinksterfeesten Nistelrode