De ondernemers van Nistelrode zorgen elk jaar dat de organisatie van Pinksterfeesten Nistelrode een mooi evenement kan organiseren. Voorzitter Rob Geurts: “We hebben elk jaar weer de hoop dat dit mooie evenement gedragen wordt door ondernemers. De organisatie heeft vier zaterdagen vrij gepland om bij de ondernemers aan te gaan en ons enthousiasme daar uit te dragen.”

De organisatie heeft als thema ‘Grenzeloos Verbindend’ en heeft binnen dit thema grenzeloos veel ideeën. Penningmeester Mark Baltussen: “Afgelopen jaren hadden veel ondernemers het zwaar en dat was logischerwijs ook te merken in de bijdragen voor de organisatie. De organisatie heeft dus ook niet veel spek op de botten.” Het budget is dan ook het enige waar de organisatie niet grenzeloos overheen gaat. Toch gaat de organisatie weer voor een mooi, breed gedragen evenement, waarover u nog veel gaat horen in de aanloop er naartoe.

Van oorsprong is het evenement gestart door Nisseroise ondernemers. De organisatie zou graag zien, dat we zo veel mogelijk ondernemers uit Nistelrode kunnen enthousiasmeren om deel te nemen aan het evenement. Zo laten we zien wat we in Nistelrode te bieden hebben en dit zorgt voor verbinding onderling met collega-ondernemers.

Zonder sponsoren geen Pinksterfeesten! Wij bedanken onze sponsoren en begunstigers – voor hun steun in welke vorm dan ook.