In het huidige tijdperk dat zich kenmerkt door haast, spoed en stress is het voor een straat goochelaar een extreme uitdaging om voorbijgangers te overtuigen om te vertragen of een moment te stoppen. Kim neemt onze bezoekers mee in zijn wondere wereld van de goochelkunst. Immers, enkel artiesten met de nodige vaardigheden kunnen overleven als straatartiest! Voor de kinderen, maar ook de volwassenen zullen verbaasd staan en in verwondering achterblijven. Dat is wat we de bezoekers graag bieden: momenten van verbazing, verwondering en avontuur.

Goochelaar Kim Smets brengt zijn straatact voor kleine of grote groepen toeschouwers, ongeacht de locatie of situatie, zonder spiegels of rookpluimen. Het publiek vormt een halve cirkel rond de straatartiest en maakt samen mét hem de show. Een ongelooflijke uitdaging die hij op Pinksterfeesten Nistelrode graag met de bezoekers aangaat.

Humor, interactie, verbazing…en uiteraard: ‘MAGIE’!
Goochelaar Kim Smets zorgt steeds voor een gemoedelijke, ongedwongen sfeer. Met zijn straatact beleeft het publiek een eigentijdse goochelshow van hoge kwaliteit. Kortom, een dynamische, volwaardige voorstelling die niet snel zal vergeten worden!

Meer over deze goochelaar… lees je hier