Kom genieten op het Gewoon Bijzonder-plein van Ontmoetingsplek De Nistel en Heart Care Werk(t)

Op het Gewoon Bijzonderplein bij Fietsplus en het Kruidvat
Onder het genot van een lekker drankje, heerlijke taart en worstenbroodjes, kun je in een gezellige en warme sfeer genieten van muziek, gezelligheid en van verschillende activiteiten van de dagbesteders. Ook kun je dagbesteders aan het werk zien, zodat je een beeld krijgt van hun dagelijkse werkzaamheden op de beide dagbestedingen. Heart Care werk(t) richt het terras op het Gewoon Bijzonderplein in met haar eigengemaakte meubilair, zodat De Nistel  haar terras letterlijk naar je toe kan brengen op de Pinksterfeesten!  De eigen locatie van De Nistel zal deze zondag dan ook gesloten zijn.

Heart Care werk(t), in samenwerking met dagbesteding Buitengewoon Eigenaardig, biedt dagbesteding aan voor mensen met een verstandelijke beperking.  Daarnaast zul je op deze dagbesteding jongeren zien rondlopen uit het praktijkonderwijs en uit het speciaal onderwijs, die in de vorm van een stage hun mogelijkheden en talenten willen ontdekken en uitoefenen om hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Op de houtafdeling van Heart Care werk(t) worden houten meubels op maat gemaakt en in het atelier de mooiste kunstwerken. De tweedehands artikelen die worden geüpcycled komen vooral uit inboedels die door Heart Care Werk(t) worden opgehaald bij particulieren. Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen op de locatie van Heart Care Werk(t) aan de Nieuwe Hescheweg 11a in Oss, van maandag t/m vrijdag.

Ook De Nistel is gespecialiseerd in dagbesteding op maat voor mensen met een verstandelijke beperking. Op de Nistel wordt gewerkt in de horeca, in het groen, in de binnenwerkruimte en in de houtwerkplaats. Het koffiehuis van De Nistel is van woensdag t/m vrijdag en iedere zondag  geopend voor bezoekers. In het koffiehuis kun je genieten van de met zorg bereide koffiespecialiteiten, bijzondere theesoorten en overheerlijke zoetigheden, terwijl je (klein)kinderen zich vermaken in het speelbos. Bij de Nistel vindt je ook een Landwinkel. Het aanbod is kleinschalig maar divers.

Graag tot ziens op het Gewoon Bijzonder-plein op het Laar!