Om terug te blikken op editie 2017 van Pinksterfeesten Nistelrode in woorden is een bijna een onmogelijke taak. We hebben zo’n divers programma gedraaid dat het eigenlijk in beelden beter uit te drukken is. Laten we dat dan ook maar doen, en met de helikopter konden we dat doen van grote hoogte. De foto’s die op de website opgenomen zijn… klik hier.
Allemaal gelukt kermis, pinksterloop, markt, ondernemersplein, thema Grenzeloos Verbindend, kermisexpositie en vrijwilligers.  We hebben een turbulent jaar achter de rug als organisatie. Veel onverwachte situaties en met veel uitdagingen aan de slag gegaan en die bij ‘kop en kont’ aangepakt, kunnen we trots zijn op wat we bereikt hebben. Vele enthousiaste handen van de organisatie, maar ook vooral van alle betrokkenen, kermisexploitanten, horecaondernemers, sponsoren en gemeente Bernheze dienden een succesvolle Pinksterdagen.

Bedankt dus alle sponsoren, die hun steentje bijgedragen hebben.

We hebben veel geleerd, als organisatie en bestuur, waarbij we steeds een doel voor ogen hadden: een mooi evenement neerzetten. We leren ook dat we enthousiast team zijn!

together everyone achives more

En tussen de bedrijven door meldden zich nieuwe organisatieleden, waardoor we – al bijna voordat er leden afscheid nemen – we als organisatie bijna compleet blijven. De voorstelronde komt in het nieuwe seizoen, voor nu sluiten we dit seizoen af, op z’n Nisseroi…:  Dé gu bedankt zet witte wanne…

Wij gaan aan de slag voor editie 2018!