Wegens het steeds verder oprukkende coronavirus en in overleg met gemeente Bernheze, zal na de afgekondigde maatregelen tot 31 mei; duidelijk zijn dat Pinksterfeesten Nistelrode dit jaar helaas is afgelast.

Natuurlijk stelt de organisatie de gezondheid en veiligheid van alle betrokken partijen boven alles en staat het volledige team van Pinksterfeesten Nistelrode daarom unaniem achter deze maatregelen.

De organisatie laat weten: “Sinds begin maart zijn er diverse landelijke maatregelen van kracht gegaan omdat het coronavirus zijn intrede in Nederland deed. Velen van jullie (de bezoekers, sponsoren, vrijwilligers en leveranciers), maar ook wij zaten al enkele weken in spanning over wat dit zou betekenen voor ons prachtige evenement. Na 46 edities zal er dit jaar voor het eerst geen braderie en geen kermis zijn tijdens het Pinksterweekend. Deze situatie valt ons zwaar.
Echter, we zijn ons ervan bewust dat ziekenhuizen volstromen en dat diverse branches hard worden geraakt en het niet doorgaan van Pinksterfeesten Nistelrode minimaal drama is ten opzichte van de volksgezondheid.  We willen iedereen op het hart drukken de adviezen van het RIVM op te volgen.

Markeer 22 tot en met 25 mei 2021 in je agenda.

We zien jullie dan graag terug op ons prachtig evenement!

Tot slot: Aan alle getroffenen, betrokkenen en alle collega festival- en evenementenorganisaties: Sterkte en veel wijsheid gewenst. Pas goed op jezelf en zorg voor elkaar!”

Houd voor de actuele situatie www.pinksterfeestennistelrode.nl in de gaten en volg onze social media. Alle betrokken partijen zullen, na overleg in de organisatie, in de komende periode benaderd worden met eventuele verdere afspraken. Dank jullie wel voor jullie begrip en geduld.

Organisatie Pinksterfeesten Nistelrode