De ondernemersvereniging Nistelrode (OVN) is hét zakelijk netwerk van de ondernemers van Nistelrode. Voor alle ondernemers in Nistelrode binnen het Midden- en Kleinbedrijf. De vereniging is laagdrempelig en toegankelijk: ondernemers van zowel grote als kleine bedrijven en in alle voorkomende sectoren kunnen zich aansluiten.

Krachten bundelen
Samen sta je sterk. Dat geldt ook voor het ondernemerschap. De vereniging behartigt de belangen van de ondernemers, en is aangesloten bij de SOB (Samenwerkende Ondernemersverenigingen Bernheze), hét eerste aanspreekpunt voor de gemeente. Door krachtenbundeling creëren ze een sterke positie richting overheidsinstanties, brancheorganisaties en andere instellingen. De OVN onderhoudt goede contacten met andere belangenverenigingen, zowel binnen Bernheze als daarbuiten.

Ons kent ons
Ondernemersvereniging Nistelrode brengt ondernemers bij elkaar. We organiseren bijeenkomsten en activiteiten om elkaar beter te leren kennen. Samen sterk, dat geldt ook voor het ondernemerschap, dagelijks en ook bij de Pinksterfeesten kunnen de ondernemers daar een voordeel uit halen. Leer je collega’s kennen en zorg dat ze jou kennen. Ons kent ons en  daar zijn ze trots op!

Lid worden voor klein en groot
De ondernemersvereniging ondersteunt het plein met aankleding en faciliteiten, waardoor er veel ondernemers aan zullen schuiven op het OndernemersPlein. Waar ook de Ondernemersvereniging zelf aanwezig zal zijn door middel van promotiemateriaal. Nog geen lid? Kom dan naar het Ondernemersplein en informeer jezelf over hoe het werkt. De website is ook actueel vol interessante informatie. www.ovnistelrode.nl