Straattheater & Artiesten 2020

Hier vind je het straattheater en de optredens van Pinksterfeesten 2019. Twee maanden voor het evenement starten we met het bekend maken van de artiesten. In de aanloop naar Pinksteren zullen de podia steeds verder gevuld worden en worden er nieuwe artiesten bekend gemaakt. Blijf ons volgen:

In 2020 kun je genieten van:

Feest, bier, rock & loll, schaamteloos uit je plaat gaan en mee (proberen te) zingen zijn zomaar wat begrippen uit de Yellow Pants grabbelton! Met de uithalen van Tina Turner langs rockers AC/DC, de meezingers van Marco Borsato en het swingen met ABBA zal de show alle kanten op gaan!

Yellow Pants staat maandag 1 juni ’s middags op het Groot Artiesten Podium op de hoek Heuvelstraat/Weijen.

René van Hooren is karikaturist en goochelaar.

Met veel passie werkt hij vanaf 1993 als professioneel karikaturist en goochelaar door heel Nederland en België op talloze evenementen. Ooit begonnen als karikatuurtekenaar in Parijs, is hij razendsnel en tekent gemiddeld 15 karikaturen per uur, voor een superleuke karikatuurtekeningen met een knipoog.

Naast karikatuurtekenaar is hij een humoristische (tafel)goochelaar met een ruim repertoire aan professionele ‘mindfucktrucs’: goochelen met speelkaarten, munten en dergelijke. Dit tot groot vermaak van omstanders.

Wat komt daar dan aan … ? Was je nog niet vrolijk dan word je het wel ! De gebeurtenissen in deze openluchtbadkamer doen je glimlachen van oor tot oor. Water, schuim en bellen zijn voor deze man genoeg maar… voor jou wordt het een warm bad. Zoek dekking, want dit grote kind is nog niet uitgespeeld.
Zeep, borstels, washandjes… natuurlijk doet dit varkentje wel zijn best om schoon te worden, maar tot die tijd is hij druk met jou! Doe de paraplu maar vast
omhoog, houd je mooie dochters uit de buurt en weet dat er uiteindelijk maar één handdoek beschikbaar is…

Kom jij maandag 1 juni ook naar deze ‘badman’ kijken?

Deze levensgrote pluche olifant op stelten paradeert vrolijk door het publiek op zoek naar gein en avontuur. Zijn begeleiders hebben de grootste moeite om deze drie meter hoge viervoeter in bedwang te houden. Hij vind het leuk om Jan en alleman te laten schrikken, maar toch is Jumbo heel lief voor kinderen.
Jumbo is één van de topacts op het gebied van straattheater in Nederland en beweegt zich voort door twee steltlopers. Jumbo is dus zeer wendbaar.
Deze lieve olifant maakt geluid en draait zijn kop en zo ontstaan er natuurlijk hilarische taferelen door de onverwachte acties van deze gigant en zijn begeleiders. Deze act wordt door zowel het jonge en oudere publiek zeer gewaardeerd!

Kom kijken naar deze lieve gigant op zondag 31 mei!