Jouw dienst ter veiling aanbieden?

Wat wil jij doen? Bak je een taart? Bied je een uur klusjes aan? Nodig mensen uit bij een groot evenement van jouw organisatie? De keuze is reuze…

10 mei t/m 9 juni
ONLINE PINKSTERVEILING
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Jouw dienst ter veiling aanbieden?

Wat wil jij doen? Bak een taart. Bied je een uur klusjes aan. Nodig mensen uit bij een groot evenement van jouw organisatie. De keuze is reuze…

10 mei t/m 9 juni
ONLINE PINKSTERVEILING
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Wil jij jouw dienst en/of product aanbieden?

Wij als vrijwilligers zijn nu al gestart om voor het 50 jarig bestaan van Pinksterfeesten Nistelrode geld op te halen. Veel bedrijven hebben al meegedaan met een sponsorpakket waarvoor ze bij onze feestelijke evenementen uitgenodigd worden. Naast twee gratis entreetickets voor een vermakelijke interessante Pinksterveiling krijg je twee gratis consumpties.

Naast het sponsorpakket hebben we een dienstenveiling bedacht.
Zo kunnen we voor de organisatie van Pinksterfeesten Nistelrode XXL wat extra ophalen, maar hebben we ook budget om verenigingen en stichtingen die voor het evenement klaarstaan wat extra in hun kas te geven voor hun diensten.

Wat kun je aanbieden?

In de carrousel met voorbeelden vind je alvast inspiratie. Maar onze organisatieleden helpen je ook graag mee bedenken wat jij kunt doen om een bijdrage te leveren. En… heb je nog geen sponsorpakket, bied dan een dienst. Dan krijg jij ook twee gratis entreetickets voor de  veiling op 10 juni.
*vraag naar de specificaties.

Online & Offline, zet het in je agenda

Inschrijfformulier