Kermis Nistelrode

Tijdens de jaarlijkse kermis is er elke dag weer iets anders leuks te beleven.

Je kunt een ritje in de Power Wave nemen, je geluk beproeven bij het grijpspel of je duikt lekker in een van de andere attracties; de keuze is reuze! Ondertussen geniet je natuurlijk van de vele lekkernijen die bij de kramen te koop zijn of je geniet van een heerlijk drankje op een van de aanliggende terrassen.

Openingstijden kermis 2023
Vrijdag 26 mei 15.00 tot 23.00 uur
Zaterdag 27 mei: 15.00 tot 23.00 uur
Zondag 28 mei: 12.00 tot 23.00 uur
Maandag 29 mei: 12.00 tot 23.00 uur
Dinsdag 30 mei: 15.00 tot 23.00 uur

Dinsdagavond wordt het geheel afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow.

Er was eens… een kermis

Ontstaan Kermis Nisseroi

Ruim 48 jaar geleden zag Ben van Dijk, een Nisseroise ondernemer, dat de vele bezoekers van de kermis een goede doelgroep waren voor zijn producten. De eerste jaren ging hij naar de kermis met een kraam waar hij zijn waren uitstalde. Al snel zagen meer ondernemers hoe goed dat werkte en deden mee. Samen bedachten ze dat als ze gewoon de winkel zouden openen, ze veel makkelijker zouden werken. Maar dit hield andere ondernemers niet tegen om ook met een kraam naar Nistelrode te trekken.

En zo geschiede: Pinksterfeesten Nistelrode werd geboren.

Nu, 48 jaar later, is het evenement uitgegroeid tot een braderie waar we dit jaar weer zo’n 100 kramen hopen te ontvangen. Het geheel wordt flink aangekleed met vlaggen en ballonnen voor echte gezelligheid. Daarnaast worden er ieder jaar weer straatartiesten gezocht voor nog meer vermaak. Dit alles trekt jaarlijks tienduizenden bezoekers, jong en oud, uit Nisseroi en uit de omgeving, die allemaal samen komen om van dit mooie evenement te genieten.
Nog steeds een GRATIS toegankelijk evenement in Bernheze, bij natuurgebied De Maashorst, waardoor vele bezoekers een combinatie trip naar dit mooie stuk van Noord-Brabant maken.