De altijd gezellige kermis in Nistelrode begon vorig jaar op zaterdag 19 mei en duurde tot en met dinsdag 22 mei. Elke dag was er weer iets anders leuks te beleven. Je kon een ritje in de Power Wave nemen, je geluk beproeven bij het grijpspel of je dook lekker in een van de andere attracties; de keuze was reuze. Ondertussen genoot je natuurlijk van een van de vele lekkernijen die bij de kramen te halen waren of je dronk een heerlijk drankje op een van de aanliggende terrassen. De kermis was zaterdag en dinsdag van 15.00 tot 0.00 uur geopend en zondag en maandag vanaf 12.00 uur. Dinsdag werd het geheel afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow.

Indeling

Groot vermaak:
Autoscooter (van Tuijl-Verstappen); Cake Walk (Cameron-Kortsmit); Powerwave (van der Veen); Soundmachine (Hoefnagels-van der Veen); Wipp (van der Marel); Speed (van der Laan)

Kindervermaak:
Draaimolen (D. Hoefnagels); Minicars (Boschker); Trampolines/Crazy Jump (D. Hoefnagels); Mad Mill (de Vries)

Spellen:
Dartgame (Chen); Kamelenrace (Oudsen); Lucky Cranes (Overkamp); Lijntrek en Lucky Duck (Verstappen); Pusher (van der Vorst); Schiettent (Verstappen Funfairs);

Eten en drinken:
Gebakkraam (Maasakkers); IJs (van der Wiel); Suikerspin (Stroucken); Snoepkraam (Paashuis- de Laat); Viskraam (H. Vorstenbosch).