De altijd gezellige kermis in Nistelrode begint op zaterdag 19 mei en duurt tot en met dinsdag 22 mei. Elke dag is er weer iets anders leuks te beleven, je kunt een ritje in de Power Wave nemen, je geluk beproeven bij het grijpspel of je duikt lekker in een van de andere attracties, de keuze is reuze. Ondertussen geniet je natuurlijk van een van de vele lekkernijen die bij de kramen te halen zijn of drink je een heerlijk drankje op een van de aanliggende terrassen. De kermis is zaterdag en dinsdag van 15.00 tot 0.00 uur geopend en zondag en maandag vanaf 12.00 uur. Dinsdag wordt het geheel afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow.

Indeling

Groot vermaak:
Autoscooter (van Tuijl-Verstappen); Cake Walk (Cameron-Kortsmit); Powerwave (van der Veen); Soundmachine (Hoefnagels-van der Veen); Wipp (van der Marel); Speed (van der Laan)

Kindervermaak:
Draaimolen (D. Hoefnagels); Minicars (Boschker); Trampolines/Crazy Jump (D. Hoefnagels); Mad Mill (de Vries)

Spellen:
Dartgame (Chen); Kamelenrace (Oudsen); Lucky Cranes (Overkamp); Lijntrek en Lucky Duck (Verstappen); Pusher (van der Vorst); Schiettent (Verstappen Funfairs);

Eten en drinken:
Gebakkraam (Maasakkers); IJs (van der Wiel); Suikerspin (Stroucken); Snoepkraam (Paashuis- de Laat); Viskraam (H. Vorstenbosch).