Loading...
Kermis 20192018-12-10T15:19:00+00:00

De altijd gezellige kermis in Nistelrode is volgend jaar op zaterdag 8 juni en duurt tot en met dinsdag 11 juni. Elke dag is er weer iets anders leuks te beleven. Je kan een ritje in de Power Wave nemen, je geluk beproeven bij het grijpspel of je dook lekker in een van de andere attracties; de keuze is reuze. Ondertussen geniet je natuurlijk van de vele lekkernijen die bij de kramen te halen zijn of je geniet van een heerlijk drankje op een van de aanliggende terrassen. De kermis is zaterdag en dinsdag van 15.00 tot 0.00 uur geopend en zondag en maandag vanaf 12.00 uur. Dinsdag wordt het geheel afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow.

Indeling

Groot vermaak:
Autoscooter (van Tuijl-Verstappen); Cake Walk (Cameron-Kortsmit); Powerwave (van der Veen); Soundmachine (Hoefnagels-van der Veen); Wipp (van der Marel); Speed (van der Laan)

Kindervermaak:
Draaimolen (D. Hoefnagels); Minicars (Boschker); Trampolines/Crazy Jump (D. Hoefnagels); Mad Mill (de Vries)

Spellen:
Dartgame (Chen); Kamelenrace (Oudsen); Lucky Cranes (Overkamp); Lijntrek en Lucky Duck (Verstappen); Pusher (van der Vorst); Schiettent (Verstappen Funfairs);

Eten en drinken:
Gebakkraam (Maasakkers); IJs (van der Wiel); Suikerspin (Stroucken); Snoepkraam (Paashuis- de Laat); Viskraam (H. Vorstenbosch).