Helikoptervlucht boven Bernheze 

De helikopter van Prince Helicopters zorgde dat onze gemeente Bernheze van grote hoogte bekeken kon worden.
Vanaf Weijen tegenover IJSSALON CHILL ging de helikopter weer omhoog en ook was daar tijdens Pinksterfeesten 2018 de kaartverkoop.

Vliegen
De braderie begint 1e en 2e pinksterdag om 10.00 uur en de kaartverkoop was in de voorverkoop al mogelijk.  Er was al de mogelijkheid om vooraf te reserveren
vanaf € 40,- per persoon voor een vliegafstand van 10 km. Prince Helicopters is in het bezit van een Air operator Certificate(AOC), wat betekent dat dit bedrijf een gerenommeerd luchtvaartbedrijf is. BESTEL HIER ALVAST JE KAARTEN!

Piloot Joris
Joris Heijers verzorgde als een van de piloten met veel plezier de helikoptervluchten. Al meer dan 43 jaar is het familiebedrijf een begrip in de omgeving van Zierikzee, waar de heliport twee kilometer vandaag ligt. Joris werkt er sinds vier jaar: “We hebben verschillende typen helikopters en we vliegen de rondvluchten in Nistelrode met de Enstrom 480.” Na het opstijgen ben je in 20 seconden op hoogte van ruim 200 meter. Dan vlieg je zo’n 10 kilometer op hoogte en kunnen de inzittenden grenzeloos genieten van het prachtige uitzicht.  De piloot verzekert ons dat je veel kan zien en de ervaring de moeite meer dan waard is. Wil je langer vertoeven in de lucht dan kon je voor verlenging kiezen, maar dit moet je wel bij je reservering aangeven.

Tarieven rondvluchten 2018  Enstrom 480

Prijs voor 3 passagiers € 119,85
€ 40,- p.p. (vliegafstand 10 km)
Prijs voor 2 passagiers € 79,80
€40,- p.p. (vliegafstand 10 km)
maar…. je kunt voor slechts € 9,95 de derde stoel in de helikopter blokkeren zodat jullie samen kunnen genieten van het prachtige uitzicht!

Vliegafstand is de totale lengte (km) die tijdens deze vlucht gevlogen wordt.

Helikopter-doek Boek-vlieg geniet