René van Hooren woont in Eindhoven en werkt met veel passie en plezier al vanaf 1993 als karikatuurtekenaar door heel Nederland en België op talloze evenementen en feesten. René is ooit begonnen als karikaturist in Parijs. De jaren daarna heeft hij karikaturen getekend op de Ramblas in Barcelona, Piccadilly Circus in Londen en op de Griekse en de Canarische eilanden.

Als karikaturist tekent hij zo’n 15 karikaturen per uur. Dat is elke vier minuten een grappige live karikatuur! Superleuke cartoontekeningen met een knipoog. Tot groot vermaak van omstanders, is het natuurlijk al superleuk om naar te kijken! De bezoekers van Pinksterfeesten Nistelrode nemen dus een leuk en tastbaar aandenken mee naar huis. Standaard op A4 of A3 formaat, opgerold met een elastiekje. Of… een karikatuur getekend op een bierviltje, dat is makkelijk meenemen!

Maar… tevens is René ook een humoristische (tafel)goochelaar. Hij heeft een ruim repertoire aan professionele mindfucktrucs: Goochelen met speelkaarten, munten e.d. Daarmee loopt hij door het publiek van Pinksterfeesten Nistelrode.