Grijp jezelf bij je John Travolta kraag, trek je foutste schoenen aan en aai jezelf over je disco-bolletje: want ‘You SHOULD Be Dancing’! Paradeer op je hoogste plateauzolen mee met de Disco Fever, een dancing machine van je foutste – eh – stoutste dromen! Voor deze discotheek op wieltjes ‘Ain’t No Mountain High Enough’ om de boogiewoogie koorts door de straten te verspreiden.

Fladderend in zijn ‘flairs’ houdt de DJ de boel en het feestje dansend draaiende door de lekkerste en bekendste disco-deuntjes door de boxen te laten druipen. Terwijl de chauffeur probeert het publiek niet voor hun ‘seventiessokken’ te rijden, spat elke straatsteen spontaan uit zijn voegen en verandert in een Saturday Night Fever feestje.

Uitbundig uitgerust met discolichten en een rookmachine rolt deze kleurrijke kar met een zo groot of klein fuifje als je maar wilt! Door onder andere de DJ, zijn danseressen en steltenlopers mee te laten ‘jiven’, zet deze plaatjesdraaiende parade de meest vrolijke en funky bloemetjes buiten!