Het Van Tilburg Speelparadijs

Elk jaar wordt er een Van Tilburg Kinderparadijs georganiseerd, gesponsord door Van Tilburg Mode & Sport.

Luchtkussens
Kinderen kunnen zich hier uren vermaken op de luchtkussens, speeltoestellen en ieder jaar zijn er verrassingskussens of de ballenbak.

Mira Ceti
De klimmuur van scouting Mira Ceti, Er is maar een denkbare reden om naar huis te gaan, en dat is als je té moe bent op nog op je benen te staan!

Terras 
Voor de ouders, grootouders en iedereen die zin heeft om bij te komen van de wandeling op het volle parcours is er het terras van Partycentrum ’t Maxend. Extra gezelligheid  komt er door de muziekkapellen die ook op deze plek zitten. De zon die meestal schijnt tijdens Pinksterfeesten Nistelrode is ook verantwoordelijk voor de extra sfeer die vaak te proeven is op dit evenement.

Schmink
Marielle Dams komt al vele jaren met haar grote schminkkist en een team aan enthousiaste schminkers de kleintjes, ook kosteloos, zich laten schminken als echte piraten, tijgers, vlinders of andere mooie creaties.

De (groot)ouders en verzorgers kunnen lekker op het terras neerstrijken en genieten van de muziek en gezelligheid onder het genot van een lekker drankje. Door de overzichtelijke opstelling verlies je de kinderen niet uit het oog.