OndernemersPlein Nistelrode

2018 ’t goa wer gebeure’
Vorig jaar, interessant voor iedereen, want het was kosteloos, konden we mede door stichting Charity Cup en Ondernemersvereniging Nistelrode goed zorgen voor de ondernemers van Nistelrode.  Leuk dat veel ondernemers uit Nistelrode al interesse hadden om op het Ondernemersplein te staan.

Ook dit jaar hopen we dat nog meer ondernemers uit Nistelrode interesse hebben om op het Ondernemersplein te staan. De organisatie zorgt ook dit jaar voor een plek, eventueel stroom, een statafel met een paar krukken en een hele gezellige sfeer in de tent of een kraam, een partytent beschermend bij slecht weer en open bij mooi weer. Een gezellig muziekje op de achtergrond en gezellige sfeerverlichting. Natuurlijk stroom indien nodig en wij als organisatie staan klaar om je wensen te bespreken. Zo maken we er een bijzonder gezellige en interessante dagen van.

De Pinksterfeesten weer terugbrengen naar haar roots, met haar oprichters; de ondernemers uit Nistelrode!…
Klik hier… wanneer je mee wil doen.

Het enige wat we nog nodig hebben is ondernemers. Dus geef je op en zorg dat je genoeg bij je hebt om indruk te maken. Natuurlijk hebben we – het zal ook eens niet 🙂  – do’s en don’ts waar we ons aan houden:

DO’S – DON’TS

  • We hopen dat jullie ondernemers; jezelf laten zien, je wil tenslotte de mensen informeren, zodat je bedrijf een goede indruk maakt.
  • Je bent minimaal vier uur per dag aanwezig in de tent tussen 10.00 en 17.00 uur,
  • Er is koffie, thee en water beschikbaar voor de ondernemers die er staan,
  • Je mag iets demonstreren, verkopen of presenteren
  • Het leukste is natuurlijk als je er gewoon de hele dag bent, maar als je zelf een keer de braderie op wil wandelen kan je dat natuurlijk.
  • Zorg dat je spullen niet onbeheerd blijven.

KOSTEN

Er is dit jaar een sponsorbijdrage € 60,- 1 dag | – € 100,- 2 dagen
Hierdoor kan de organisatie de benodigde materialen organiseren.
Wil je je aanmelden? … klik hier naar het inschrijfformulier
Zijn er vragen? Mail dan naar pr@pinksterfeesten-nistelrode.nl


Mede mogelijk gemaakt door Ondernemersvereniging Nistelrode & Stichting Charity Cup