OndernemersPlein Nistelrode

GRATIS DEELNAME

Het gonsde al door Nistelrode… en gaat nu ook echt gebeuren. Leuk dat jij, ondernemer uit Nistelrode, interesse hebt om op het Ondernemersplein te staan. Een mogelijkheid voor iedereen, want het is kosteloos. De organisatie zorgt voor een plek, eventueel stroom, een statafel met een paar krukken en een hele gezellige sfeer in de tent. Een tent die wind- en weerbestendig is, maar open bij mooi weer. Een gezellig muziekje op de achtergrond, inderdaad natuurlijk ook een gezellige sfeerverlichting. Daarnaast hebben we kamerschermen ter beschikking en natuurlijk stroom indien nodig en de natuur halen we binnen. Het OndernemersPlein Nistelrode gaat een plaats krijgen op het parcours naast FietsPlus Rini.

De Pinksterfeesten weer terugbrengen naar haar roots, met haar oprichters; de ondernemers uit Nistelrode!

Meedoen of vragen?
Deelname is helemaal gratis! Wens je meer informatie of wil je je opgeven voor het OndernemersPlein Nistelrode? Vul het aanmeldformulier in of mail dan naar pr@pinksterfeestennistelrode.nl.

GEZELLIG
Het enige wat we nog nodig hebben is ondernemers. Dus geef je op en zorg dat je genoeg bij je hebt om indruk te maken. Natuurlijk hebben we – het zal ook eens niet 🙂  – do’s en don’ts waar we ons aan houden.

DO’S – DON’TS

  • Je bent minimaal vier uur per dag aanwezig in de tent tussen 10.00 en 17.00 uur
  • We hopen dat jullie ondernemers; jezelf laten zien, je wil tenslotte de mensen informeren, zodat je bedrijf een goede indruk maakt.
  • Er is koffie, thee en water beschikbaar voor de ondernemers die er staan;
  • Je mag geen producten ter plekke verkopen, wel je imago.
  • Je mag iets demonstreren of presenteren
  • Het leukste is natuurlijk als je er gewoon de hele dag bent, maar als je zelf een keer de braderie op wil
    wandelen kan je dat natuurlijk. Zorg dat je spullen niet onbeheerd blijven.

Graag vooraf aan de organisatie laten weten wat je nodig hebt tijdens jouw aanwezigheid in de tent op het Ondernemersplein. Hiermee bedoelen we stroom /hoeveel ruimte / materialen / meubilair / achterwand en zovoort.
Dit kunnen we niet meer regelen als jullie eenmaal in de tent aanwezig zijn dus benader tijdig iemand van de stichting.

We willen niet alleen banners of folders in de tent, hiervoor hebben we een mooi sponsor pakket, waarvoor je al voor € 69,- een zeil van je bedrijf op kan hangen. Dit wordt ook weer gebruikt om de organisatie te realiseren.

Introductie: Wij bieden ondernemend Nistelrode één of twee dagen gratis ruimte. Geef een demonstratie, workshops of presenteer je bedrijf digitaal of live. Vraag naar de mogelijkheden via pr@pinksterfeestennistelrode.nl of vul het aanmeldformulier in waar ook je vragen beantwoord kunnen worden.


Mede mogelijk gemaakt door Ondernemersvereniging Nistelrode & Stichting Charity Cup