Helikoptervlucht boven Bernheze 

De helikopter van Prince Helikopter zorgt dat onze gemeente Bernheze van grote hoogte bekeken worden.

Piloot Joris
Joris Heijers verzorgt als een van de piloten met veel plezier de helikoptervluchten. Al meer dan 42 jaar is het familiebedrijf een begrip in de omgeving van Zierikzee, waar de heliport twee kilometer vandaag ligt. Joris werkt er sinds drie jaar: “We hebben verschillende typen helikopters en we vliegen de rondvluchten in Nistelrode met de Enstrom 480.”

Na het opstijgen ben je in 20 seconden op hoogte van ruim 200 meter. Dan vlieg je zo’n 10 kilometer op hoogte en kunnen de inzittenden grenzeloos genieten van het prachtige uitzicht.  De piloot verzekert ons dat je veel kan zien en de ervaring de moeite meer dan waard is. Wil je langer vertoeven in de lucht dan kon je voor verlenging kiezen, maar dit moet je wel bij je reservering aangeven.

Vliegen
De braderie begon 1e en 2e pinksterdag om 10.00 uur en de kaartverkoop is in de voorverkoop al mogelijk. Want op=op. Er is al de mogelijkheid om vooraf te reserveren; vanaf € 35,- per persoon voor een vliegafstand van 10 km. Prince Helicopters is in het bezit van een Air operator Certificate(AOC), wat betekent dat ze een gerenommeerd luchtvaartbedrijf zijn.

Tarieven rondvluchten 2018  Enstrom 480

Prijs voor 3 passagiers

€35,- p.p. vliegafstand 10 km

€65,- p.p. vliegafstand 20 km

€85,- p.p. vliegafstand 30 km

Prijs voor 2 passagiers

€40,- p.p. vliegafstand  10 km

€75,- p.p. vliegafstand   20 km

€110,- p.p. vliegafstand 30 km

Vliegafstand is de totale lengte (km) die tijdens deze vlucht gevlogen wordt