Helikoptervlucht boven Bernheze 
De organisatie van Pinksterfeesten Nistelrode geeft een voorzet met vliegtickets voor een helikoptervlucht, te verzilveren tijdens de Pinksterfeesten Nistelrode op 4 en 5 juni. Tijdens deze dagen kan in de helikopter van Prince Helikopter; een plaats in Bernheze van grote hoogte bekeken worden.

Piloot Joris
Joris Heijers zal als een van de piloten met veel plezier de helikoptervluchten verzorgen. Al meer dan 42 jaar is het familiebedrijf een begrip in de omgeving van Zierikzee, waar de heliport twee kilometer vandaag ligt. Joris werkt er sinds drie jaar: “We hebben verschillende typen helikopters en we vliegen de rondvluchten in Nistelrode met de Enstrom 480. Onze werkzaamheden zijn zeer divers en door heel het land, zoals heli-tours, luchtfotografie, een helikoptervlucht of een rondvlucht vanaf een andere locatie. Omdat we een Part 145 vergunning hebben mogen wij ook helikopters onderhouden en inspecteren.”

Het familiebedrijf startte ooit met sproeiwerkzaamheden in de landbouw, totdat de regelgeving veranderde en het niet meer mogelijk was om deze met een helikopter uit te voeren. Sinds de jaren tachtig organiseren we de rondvluchten. “We komen graag twee dagen rondvluchten uitvoeren tijdens de Pinksterfeesten in Nistelrode.  We zijn blij met de landingslocatie, waar we geen huizen of inwoners tot last zijn”, vertelt Joris die het evenement kent van zijn vriendin en schoonouders die in Uden wonen. Het leek hem leuk ook eens in Brabant de rondvluchten te doen.
Een bijzonder cadeau

Bij de Rivez Regiobank entree staan de mensen van Prince Helicopters. Na het opstijgen ben je in 20 seconde op hoogte van ruim 200 meter. Dan vlieg je zo’n 10 kilometer op hoogte en kunnen de inzittenden grenzeloos genieten van het prachtige uitzicht.  De piloot verzekerd ons dat je veel kan zien en de ervaring de moeite meer dan waard is. Wil je langer vertoeven in de lucht dan kan je voor verlenging kiezen, maar geef het wel bij reservering aan.

Vliegen

De braderie begint 1e en 2e pinksterdag om 10.00 uur en de kaartverkoop is tijdens de dagen bij de Rivez Regiobank Entree op Weijen. Rond 11.00 uur starten ze met vliegen. Er is al mogelijkheid om vooraf te reserveren; vanaf € 35,- per persoon voor een vliegafstand van 10 km – vol is vol – ga hiervoor naar www.prince-helicopters.nl. Prince Helicopters is in het bezit van een Air operator Certificate(AOC), wat betekent dat ze een gerenommeerd luchtvaartbedrijf zijn.

Tarieven rondvluchten 2017  Enstrom 480

Prijs voor 3 passagiers

€35,- p.p. vliegafstand 10 km

€65,- p.p. vliegafstand 20 km

€85,- p.p. vliegafstand 30 km

Prijs voor 2 passagiers

€40,- p.p. vliegafstand  10 km

€75,- p.p. vliegafstand   20 km

€110,- p.p. vliegafstand 30 km

Vliegafstand is de totale lengte (km) die tijdens deze vlucht gevlogen wordt